Sombra

Cordoba is een gezellige stad dat vele gebieden kent waarbij de fiets een geschikt vervoermiddel is om landschappen, monumenten en andere speciale plekjes te bezoeken. Op deze manier kunt u rustig stoppen om optimaal te genieten van deze prachtige omgeving. Al onze routes zijn volledig onafhankelijk van schema´s zodat u op uw eigen tempo kunt genieten van het landschap en de natuur.

U kunt kiezen uit één van onze klassieke fietsen.

Huur een fiets

U kunt kiezen uit één van onze klassieke motoren elektrisch of.

  3h: 5€

1/2 día: 9€   |    1 día: 14€

Elektrische fiets rondleidingen in Cordoba

Bicycle Tours

Ontdek de stad Cordoba op een andere manier met Elektrik. * min - 2

Medina Azahara: 30€

Cordoba Sultana: 25€

Huur een Ebike

Tour Segway

Maak kennis met het historische centrum van de drie culturen in de handen van een Segway.

  45 min: 18€

  1h 30m: : 29€

Al onze fietsen hebben een verzekering voor derden en stelen.
Tour Medina Azahara Córdoba

Tour "Medina Azahara"

DUUR: 3:00 uur
PRIJZEN: 30 € (binnenkomst niet inbegrepen).
TOURS: Vanuit het centrum nemen we een korte wandeling richting de Joodse wijk. Daar komen we langs de Moskee/Kathedraal en de Romeinse brug dat aan het Guadalquivir ligt. Van daaruit gaan we verder over op het fietspad richting Medina Azahara. Dit fietspad, wat later overstapt in een zandpad door de natuur, gaat direct naar Medina Azahara wat zich net even buiten de stad bevind. Eenmaal aangekomen, kunt u een bezoek brengen aan de indrukwekkende ruïnes van Medina Azahara waar we later een pauze nemen voor een hapje en om enkele fotos van de omgeving te maken. Via een kortere route gaan we weer terug naar het centrum.

* min - 2

Tour Córdoba Sultana

Tour "Córdoba Sultana"

DUUR: 2:00 uur
PRIJZEN: 25 €
TOURS: In deze meest complete route zult u de standbeelden, monumenten en andere emblematische plekjes van Córdoba ontdekken. We bezoeken de Joodse wijk, Moskee/Kathedraal van Córdoba en de beroemde smalle straatjes, het Alcazar en de straten van San Basilio (Beroemd om zijn “Patios”). Daarna gaan we terug langs de rivier naar de unieke Plaza de la Corredera waar we onze route beëindigen. Deze route mag u niet missen als u meer te weten wilt komen over een van de mooiste en meest historische steden van de wereld.

* min - 2

Verhuur van elektrische fietsen

Tour "Bike & Tapas"

DUUR: 3:30 uur
PRIJZEN: 32 €/pax.
TOURS: Als u van Tapas en van fiesten houdt, dan bent u aan het juiste adres! Met onze Bike & Tapas route zult u 2:30 uur genieten van verschillende culturele stopplaatsen in de stad, zoals de Moskee/Kathedraal, “Palacio de Viana” of “Las Caballerizas Reales” samen met een aantal hele mooie en typische binnenplaatsjes (Patios) van Córdoba. Na de fietstocht, gaan 1 verschillende restaurantjes bezoeken waar we op elke plek 2 soorten tapas zullen proeven samen met een “Caña” (biertje) of frisdrank terwijl we u meer informatie geven over onze stad en de spaanse cultuur. De tapas waaruit u kunt kiezen zijn: Flamenquín Cordobés "typisch gerecht" (vlees), Gehaktballetjes tomatensaus, Vegetarische Lasagne, Vis gebakken in olijfolie met mayonaise.

* min - 2

Verhuur van elektrische fietsen

Tour Segway

Maak kennis met het historische centrum van de drie culturen in de handen van een Segway. Loop door de meest karakteristieke straten en bezoek de meest representatieve monumenten. Probeer deze nieuwe vorm van toerisme, een ervaring te delen.

ONZE ELEKTRISCHE FIETSEN

Kies de elektrische fiest die het beste bij u past en begin te genieten van uw bezoek aan Cordoba.

  Koop een elektrische fiets

ÚLTIMAS NOTICIAS

Book a Bike tour with us!

24/11/2016

Now you can book any of our 3 guided bike tours just calling us or sending us an email and we can bring the bikes to your ...

Lees verder

Cycling in Cordoba

12/09/2016

Each day more and more people choose to rent a bike to get known the city their visiting and having fun at the same time!!!! In our case ...

Lees verder

New Bike tour in Cordoba!

04/02/2016

If you're planing to visit Cordoba soon, you're in the right place! We have different bike tours all around the city. You...

Lees verder

    RESERVEER UW!